Förbeställning: Colop e-mark Create Vit

I lager.

2 700 kr

Förbeställning, du kommer få ett besked när varan är klar att hämtas i butik eller skickas. 

Ny innovativ elektronisk mobil skrivare och märkningsprodukt som hjälper dig att snabbt och enkelt applicera klassiska stämpelavtryck, men framför allt effektfulla 4-färgsavtryck av logotyper, bilder och text på olika sorters papper, kuvert, kartonger, böcker, papperspåsar, textilier och många andra material.

Endast din kreativitet sätter gränserna för vad som kan skapas. 

Med hjälp av tillbehör som etiketter och bomullsband så kan även andra material märkas och förses med avtryck som lyfter fram till exempel ett fint paket. Skapa egna personifierade avtryck med hjälp av appen som laddas ned från Google Play eller App Store.

Överföring av information sker trådlöst med Wi-Fi från din telefon eller surfplatta. Enkelt att spara mallar och avtryck för återkommande användning.

Utskriftsstorlek: Bredd:150 mm. Höjd:14 mm i en sidleds rörelse. Skriver ut med en upplösning upp till 600 dpi. Levereras med en bläckpatron, startguide och laddningskabel.

Klicka på https://emark.colop.com/e-mark-create/use-cases för att få mer inspiration om e-mark create.

https://youtu.be/2yIA52iQIWM?list=TLGG3cykCpPZScoyNjA4MjAyMQ

Ny innovativ elektronisk stämpel- och märkningsprodukt som hjälper dig att snabbt och enkelt applicera klassiska stämpelavtryck, men framför allt effektfulla 4-färgsavtryck av logotyper, bilder och text på olika sorters papper, kuvert, kartonger, böcker och papperspåsar. 

Skapa egna avtryck med hjälp av appen som laddas ned från Google Play eller Appstore. Överföring av information sker trådlöst med Wi-Fi från din dator, telefon eller surfplatta. Går att spara mallar och avtryck för återkommande användning.

Läs mer om e-mark och dess användningsområden här https://emark.colop.com/